به گزارش طبنا ( خبرگزاری سلامت ) از مدیکال نیوزتودی، این روزها مراکز بهداشتی و سلامتی دولتهای سراسر دنیا، مردم را از معایب خوراکیهای ناسالم آگاه میکنند اما به نظر میرسد، این هشدارها چندان موثر نیستند و مردم همچنان به خوردن غذاهای مضر ادامه میدهند. بنابه گفته محققان دانشگاه آمستردام، وجود تحریک کنندههای غذایی و اثری که روی رفتار مردم میگذارند، دلیل بی اثر ماندن هشدارهای بهداشتی در مورد انتخاب نوع غذاست. در محیط زندگی حال حاضر مردم، علائم و تحریک کنندههای بسیاری وجود دارد که مردم را به خوردن خوراکیهای مضر مانند انواع فستفودها، شیرینیها و نوشابههای گازدار و انرژیزا، تشویق میکند. ذهن انسان این علائم را حفظ کرده و با دیدن آنها، ناخودآگاه به سمتشان جذب میشود. این محققان معتقدند تا زمانی که علائم تحریک کننده در محیط زندگی وجود داشته باشد، با وجود آگاهی از مضرات آنها، باز هم به مصرف آنها متمایل میشویم.
به گزارش طبنا، محققان آمستردام میگویند میتوان با استفاده از علائم دیگر در محیط زیست، مانند هشدارهای تصویری و حذف هر چه بیشتر تبلیغات خوراکیهای مضر و همچنین قراردادن خوراکیهای سالم در معرض دید، ضمیر ناخودآگاه مردم را به مصرف خوراکیهای سالم تشویق کرد.
مترجم: نادیا زکالوند
نظر شما